Land Rover Knook Breda

D@@N Computerservice Daan At BOC Highland Games Bergen op ZoomKnook Breda is in 1972 van start gegaan als een van de eerste Land Rover-dealers in Nederland.

Jaguar Land Rover Knook bedient een prachtig klantenbestand in de regio Breda – Tilburg – Bergen op Zoom en ver daarbuiten. En dat doen we met veel plezier.

De medewerkers van Knook Breda zijn verknocht aan Land Rover en inmiddels ook verliefd op Jaguar. Dat kunt u horen, zien en voelen als u onze showroom in Breda bezoekt. Sommige mensen vinden onze liefde misschien te ver gaan, maar die hebben vast nooit in een Jaguar of Land Rover gereden.

Bij kwaliteitsmerken als Jaguar en Land Rover hoort een hoogstaande service. We beseffen dat onze dienstverlening niet ophoudt bij de aflevering van een auto. Daarom doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Met een vriendelijk woord, duidelijke technische adviezen en prettige aftersales bijvoorbeeld.

Het persoonlijke aspect is voor ons van groot belang.

Uit ervaring weten we dat de meeste Jaguar en Land Rover-rijders mensen zijn die zich graag onderscheiden van de grijze massa. Dat geldt voor ons als dealer eveneens. We streven ernaar om de beste te zijn. Daarom zetten we net dat stapje extra.

Bezoek de website